Oranges
Orange and grapefruit them, but smaller orange grapefruit, peel thin orange when ripe, .... Cam is derived from Southeast Asia ....(Cam cùng họ với bưởi,nhưng cam nhỏ hơn bưởi,vỏ mỏng khi chín thì có màu cam....Cam được bắt nguồn từ Đông Nam Á....)
Nutritional value per 100 g (3.5 oz)
Energy 197 kJ (47 kcal)
carbohydrates
11.75 g
9:35 g sugar
2.4 g dietary fiber
Fat
0.12 g
Protein
0.94 g
vitamin
Vitamin A equiv. (1%) 11 mg
Thiamine (B1) (8%) 0.087 mg
Riboflavin (B2) (3%) 0.04 mg
Niacin (B3) (2%) 0.282 mg
pantothenic acid (B5)
(5%) 0.25 mg
Vitamin B6 (5%) 0:06 mg
Folate (B9) (8%) 30 mg
Choline (2%) 8.4 mg
Vitamin C (64%) 53.2 mg
Vitamin E (1%) 0.18 mg
mineral
Calcium (4%) 40 mg
Iron (1%) 0.1 mg
Magnesium (3%) 10 mg
Manganese (1%) 0.025 mg
Phosphorus (2%) 14 mg
Potassium (4%) 181 mg
Zinc (1%) 0.07 mg
Other components
Water 86,75g
the benefits of oranges
1. Prevents arteriosclerosis
In a lot orange of vitamin C , if you eat more oranges, it will help slow atherosclerosis
( Ngăn ngừa xơ cứng động mạch
Trong cam có rất nhiều vitamin C,nếu ăn nhiều cam thì sẽ giúp làm chậm xơ cứng động mạch)
2. Protect your skin
In orange contains anti-oxidant helps protect skin from free radicals and slow down the aging process.
(Bảo vệ da
TRong cam có chứa anti-oxidant giúp bảo vệ làn da khỏi các gốc tự do và làm chậm quá trình lão hóa.)
3. Good for the Heart
flavonoids and vitamin C in the orange will halve the risk of heart disease .
(Tốt cho tim mạch
các chất flavonoid và vitamin C trong cam sẽ làm giảm một nửa nguy cơ mắc bệnh tim..)
Orange and grapefruit them, but smaller orange grapefruit, peel thin orange when ripe, .... Cam is derived from Southeast Asia ....(Cam cùng họ với bưởi,nhưng cam nhỏ hơn bưởi,vỏ mỏng khi chín thì có màu cam....Cam được bắt nguồn từ Đông Nam Á....)
Nutritional value per 100 g (3.5 oz)
Energy 197 kJ (47 kcal)
carbohydrates
11.75 g
9:35 g sugar
2.4 g dietary fiber
Fat
0.12 g
Protein
0.94 g
vitamin
Vitamin A equiv. (1%) 11 mg
Thiamine (B1) (8%) 0.087 mg
Riboflavin (B2) (3%) 0.04 mg
Niacin (B3) (2%) 0.282 mg
pantothenic acid (B5)
(5%) 0.25 mg
Vitamin B6 (5%) 0:06 mg
Folate (B9) (8%) 30 mg
Choline (2%) 8.4 mg
Vitamin C (64%) 53.2 mg
Vitamin E (1%) 0.18 mg
mineral
Calcium (4%) 40 mg
Iron (1%) 0.1 mg
Magnesium (3%) 10 mg
Manganese (1%) 0.025 mg
Phosphorus (2%) 14 mg
Potassium (4%) 181 mg
Zinc (1%) 0.07 mg
Other components
Water 86,75g
the benefits of oranges
1. Prevents arteriosclerosis
In a lot orange of vitamin C , if you eat more oranges, it will help slow atherosclerosis
( Ngăn ngừa xơ cứng động mạch
Trong cam có rất nhiều vitamin C,nếu ăn nhiều cam thì sẽ giúp làm chậm xơ cứng động mạch)
2. Protect your skin
In orange contains anti-oxidant helps protect skin from free radicals and slow down the aging process.
(Bảo vệ da
TRong cam có chứa anti-oxidant giúp bảo vệ làn da khỏi các gốc tự do và làm chậm quá trình lão hóa.)
3. Good for the Heart
flavonoids and vitamin C in the orange will halve the risk of heart disease .
(Tốt cho tim mạch
các chất flavonoid và vitamin C trong cam sẽ làm giảm một nửa nguy cơ mắc bệnh tim..)
4. Prevent arthritis
In orange has many carotene prefix of vitamin A works to reduce the pain of arthritis and gout
(Ngăn ngừa các bệnh về khớp
Trong cam có nhiều Carotene- tiền tố của vitamin A có tác dụng làm giảm cơn đau của viêm khớp và gout)
5. Reduce Cholesterol
orange peel is high in alkaloids synephrine, this substance can lower cholesterol in the liver.
(Giảm cholesterol
vỏ cam có nhiều chất synephrine alkaloid,chất này có thể làm giảm cholesterol ở gan)
however we must use reasonable ... It is best used in the morning and avoid using when hungry
(tuy nhiên chúng ta phải sử dụng hợp lý... Tốt nhất là dùng vào buổi sáng và tránh sử dụng khi đói)
No comments:
Post a Comment